Over Marvex

Over MARVEX

Marvex maakt gebruik van de databased webbuilder van The Multi Web. Marvex is onderdeel van een keten van online speciaalzaken. Wij geloven in specialisatie, in mooie producten en in uitstekende service. In samenwerking met verschillende topmerken hebben we voor diverse  productgroepen een aparte webwinkel neergezet met een zo breed mogelijk aanbod. Hierdoor vindt u bij ons een uniek assortiment. Uiteraard zijn er ook webwinkels waar het volledige assortiment beschikbaar is.

Voorraad & levertijd

De levering van de diverse producten geschied vanuit meerdere distributie centra in Europa en in en aantal gevallen rechtstreeks van de fabrikant. Zo kunnen we u optimaal service verlenen en de levertijden zo kort mogelijk houden. We denken daarbij uiteraard aan de impact op het milieu omdat op deze wijze er “slechts” 1 levering is, namelijk van de fabrikant direct naar u thuis.
Als online speciaalzaak bieden we veel extra’s. Veel van onze producten zijn uniek in kwaliteit en vormgeving en worden speciaal voor u op bestelling gemaakt. Zoals u begrijpt hebben deze producten een iets langere levertijd.

Geschiedenis & ontwikkeling

Marvex is onderdeel van X-pro BV. Het team heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring in een breed assortiment producten, terug te vinden in de keten van online speciaal zaken. De oprichter van X-pro is de bedenker en initiatiefnemer voor de ontwikkeling van The Multi Web, databased webbuilder.