Verzending

VERZENDING

Afhankelijk van het aantal bestelde producten en uit welk magazijn de goederen komen en naar welk land de goederen worden gestuurd berekent het systeem automatisch de juiste vrachtkosten. In een aantal gevallen wordt er volumetoeslag geregeld omdat het bestelde product buiten de standaard maten van de transporteur vallen. Ook voor (bepaalde) eilanden of moeilijk bereikbare locaties kan het zijn dat er hogere verzendkosten worden gerekend. Wij werken met diverse transporteurs samen afgestemd op het land van herkomst en bestemming.

Track and Trace

Zodra wij uw bestelling verzenden, ontvangt u hierover een bevestiging per e-mail met daarin ook uw Track & Trace code. Met deze Track & Trace code kunt u zien waar het pakketje is en wanneer deze wordt afgeleverd. Soms kijkt u misschien sneller dan het moment dat de code actief is. Kijkt u later of de andere dag even opnieuw.

Welke landen?

We leveren naar alle landen binnen de EU en tevens naar Zwitserland, Noorwegen en de UK.

1 Bestelling in 1 Bezorging

Indien het om 1 artikel gaat dan zal dat zeker zo zijn. Besteld u meerdere producten dan is de kans groot dat vanuit meerdere magazijnen wordt geleverd. U ontvangt dan ook meerdere Track & Trace codes.

Heeft u specifiek vragen over de verzending van uw bestelling dan kan u uiteraard contact met ons opnemen.